Muharrem Salihu

Unë jam Marco, shqiptar me nënshtetësi italiane, sipërmarës i dedikuar ndaj kauzave shqipëtare. Jetoj në Itali për gati njëzet vjet dhe kam përjetuar nga afër vështirësitë e diskriminimit, por edhe mundësitë e një vendi mikpritës që beson në integrimin evropian.

 

Besoj fuqishĂ«m nĂ« afrimin e Ballkanit PerĂ«ndimor me EvropĂ«n – pĂ«r tĂ« siguruar prosperitet, zhvillim ekonomik dhe demokraci.

 

Angazhohem te sjell zërin e minoriteteve në Evropë me synimin për të adresuar padrejtësitë e kësaj shoqërie, për të reduktuar diskriminimin dhe pabarazitë socio-ekonomike.

Biografia

Për përkushtimin e tij për Ballkanin Perëndimor, Saljihut iu dha titulli Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut nga Presidenti i Shqipërisë në vitin 2020.

ÇfarĂ« thotĂ« komuniteti

Armando Balliu

Përkushtimi i Muharrem Salihut për komunitetin tonë ka qenë frymëzim për të gjithë ne. Angazhimi i tij për të mbrojtur të drejtat tona dhe për të punuar drejt një të ardhmeje më të mirë është vërtet i admirueshëm.

Sipërmarrës italiano-shqiptar, Kandidat për eurodeputet në Zgjedhjet e Parlamentit Evropiane 8-9 qershor 2024

Rrjetet Sociale

Zgjedhjet e ardhshme evropiane đŸ‡ȘđŸ‡ș qĂ« do tĂ« mbahen mĂ« 8 dhe 9 qershor.

Jam i lumtur të ndaj me ju një lajm emocionues!

UnĂ« kandidoj pĂ«r zgjedhjet e ardhshme evropiane đŸ‡ȘđŸ‡ș qĂ« do tĂ« mbahen mĂ« 8 dhe 9 qershor.

 

Ky është një hap i rëndësishëm për mua, pasi jam i përkushtuar të përfaqësoj ju dhe vlerat tona në këtë nismë të rëndësishme politike.

 

Gjatë viteve, unë i kam kushtuar angazhimin tim progresit dhe zhvillimit ekonomik, duke punuar pa u lodhur për të promovuar një Evropë të bashkuar, mbështetëse dhe gjithëpërfshirëse. 

 

Besoj fort se kjo kandidaturë është një mundësi e jashtëzakonshme për të vazhduar rrugëtimin tonë së bashku.

 

UnĂ« jam kĂ«tu pĂ«r t’ju kĂ«rkuar mbĂ«shtetjen dhe besimin tuaj nĂ« kĂ«tĂ« projekt tĂ« ri. UnĂ« do t’ju mbaj tĂ« informuar pĂ«r çdo zhvillim nĂ« fushatĂ« dhe mezi pres tĂ« ndaj me ju idetĂ« dhe propozimet tona pĂ«r njĂ« EvropĂ« mĂ« tĂ« fortĂ« dhe mĂ« kohezive.